Cognities bij (COVID-19) stress: MANNEN GEZOCHT!

  • Ad ID: 76171452

  • 363 bekeken

€50.00Vergoeding: Waardebon

Online

jan 12

Contacteer

Beschrijving

LINK naar vragenlijst: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aWRv8Yl13JBUkip

DRINGEND OP ZOEK NAAR MANNEN

Vanuit de Universiteit Leiden onderzoeken wij de invloed van een korte cognitieve training op stress. De urgentie hiervan is toegenomen door de situatie rond het coronavirus (COVID-19).

 

Graag stellen we u eerst een aantal algemene vragen, gevolgd door vragen over hoe u in het leven staat, hoe u de laatste tijd met stress omgaat, uw huidige stressniveau en uw verwachtingen van cognities op stress. U leest vervolgens een kort artikel over het coronavirus en beantwoordt nog enkele vragen over uw huidige stressniveau. Dan volgt een korte cognitieve audiotraining en oefening (zo’n 8 minuten). We sluiten vervolgens af met nog een aantal vragen omtrent stress. Dit alles geeft ons een goed beeld van hoe u stress ervaart en wat hier mogelijk bij kan helpen. Uw deelname zal zo’n 30 minuten duren.

 

Vergoeding

Na het onderzoek ontvang je 1 credit als je student bent bij de Universiteit Leiden óf kan je meedoen met een loterij voor een waardebon van €50.

Let op: Om in aanmerking te komen voor een credit is het belangrijk dat je je inschrijft voor het timeslot via sona (https://ul.sona-systems.com/default.aspx?p_return_experiment_id=2692). Indien je meedoet voor de waardebon kan je rechtstreeks naar de vragenlijst gaan via de volgende link: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aWRv8Yl13JBUkip

 

Wie kan meedoen?

Alle mensen die vloeiend Nederlands spreken.

 

Vragen?

Als je opmerkingen of vragen hebt met betrekking tot dit onderzoek, neem dan contact met ons op via CognitieKou@fsw.leidenuniv.nl.

LINK naar vragenlijst: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aWRv8Yl13JBUkip

Details onderzoek

18-24 jaar, 25-30 jaar, 31-35 jaar, 36-40 jaar, 41-45 jaar, 46-55 jaar, 56-65 jaar, 66-80 jaar, 81 jaar en ouder

Man

minder dan 60 min

Laat een reactie achter