Cognities bij (COVID-19) stress

  • Ad ID: 76171452

  • 229 bekeken

€50.00Vergoeding: Waardebon

Online

jan 12

Contacteer

Beschrijving

LINK naar vragenlijst: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aWRv8Yl13JBUkip

Vanuit de Universiteit Leiden onderzoeken wij de invloed van een korte cognitieve training op stress. De urgentie hiervan is toegenomen door de situatie rond het coronavirus (COVID-19).

 

Graag stellen we u eerst een aantal algemene vragen, gevolgd door vragen over hoe u in het leven staat, hoe u de laatste tijd met stress omgaat, uw huidige stressniveau en uw verwachtingen van cognities op stress. U leest vervolgens een kort artikel over het coronavirus en beantwoordt nog enkele vragen over uw huidige stressniveau. Dan volgt een korte cognitieve audiotraining en oefening (zo’n 8 minuten). We sluiten vervolgens af met nog een aantal vragen omtrent stress. Dit alles geeft ons een goed beeld van hoe u stress ervaart en wat hier mogelijk bij kan helpen. Uw deelname zal zo’n 30 minuten duren.

 

Vergoeding

Na het onderzoek ontvang je 1 credit als je student bent bij de Universiteit Leiden óf kan je meedoen met een loterij voor een waardebon van €50.

Let op: Om in aanmerking te komen voor een credit is het belangrijk dat je je inschrijft voor het timeslot via sona (https://ul.sona-systems.com/default.aspx?p_return_experiment_id=2692). Indien je meedoet voor de waardebon kan je rechtstreeks naar de vragenlijst gaan via de volgende link: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aWRv8Yl13JBUkip

 

Wie kan meedoen?

Alle mensen die vloeiend Nederlands spreken.

 

Vragen?

Als je opmerkingen of vragen hebt met betrekking tot dit onderzoek, neem dan contact met ons op via CognitieKou@fsw.leidenuniv.nl.

LINK naar vragenlijst: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aWRv8Yl13JBUkip

Details onderzoek

18-24 jaar, 25-30 jaar, 31-35 jaar, 36-40 jaar, 41-45 jaar, 46-55 jaar, 56-65 jaar, 66-80 jaar, 81 jaar en ouder

Man, Vrouw

minder dan 60 min

Laat een reactie achter