CovoS

  • Ad ID: 18431783

  • 173 bekeken

โ‚ฌ74.00Vergoeding: Geld

Op Locatie

nov 16

Contacteer

Beschrijving

Het Donders Instituut in Nijmegen is voor een onderzoek naar PTSS op zoek naar ๐๐ž๐ž๐ฅ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ (โ€˜controlegroepโ€™).
๐–๐ข๐ฃ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ก๐ข๐ž๐ซ๐›๐ข๐ฃ ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐Ÿ๐ข๐ž๐ค ๐จ๐ฉ ๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง (๐Ÿ๐Ÿ–-๐Ÿ“๐Ÿ“ ๐ฃ๐š๐š๐ซ) ๐ž๐ง ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ซ๐ ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž๐ง, die:
* in hun jeugd geen tot weinig stressvolle of traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt
* geen verleden hebben van psychische aandoeningen
๐ˆ๐ง ๐๐ข๐ญ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ฌ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ฃ ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ฌ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ฆ als gevolg van ervaringen in de vroege jeugd en de invloed hiervan op leerprocessen, bij mensen met PTSS. Meer informatie over dit patiรซntonderzoek vindt u op ๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐œ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ฌ๐จ๐ฅ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ฉ๐ญ๐ฌ๐ฌ.๐ง๐ฅ. Via metingen bij een vergelijkingsgroep verkrijgen wij ijkpunten die belangrijk zijn voor de interpretatie van onderzoeksgegevens van de patiรซntgroep. ๐Ž๐ฉ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฆ๐š๐ง๐ข๐ž๐ซ ๐ค๐ฎ๐ง๐ญ ๐ฎ ๐›๐ข๐ฃ๐๐ซ๐š๐ ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐ฐ๐ž๐ญ๐ž๐ง๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐๐“๐’๐’ ๐ž๐ง ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฌ๐ ๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ๐ž ๐›๐ž๐ก๐š๐ง๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ .
Als u meedoet aan dit onderzoek dan vragen wij u om driemaal naar het Donders Instituut te komen. Tijdens het eerste bezoek (60 min) doorlopen wij d.m.v. verschillende vragenlijsten een screening om na te gaan of u mee kunt doen aan dit onderzoek. Tijdens het tweede bezoek (75 min) en derde bezoek (3 uur) krijgt u verschillende vragenlijsten, testen wij uw stresssysteem en nemen wij bloed en speeksel bij u af. Daarnaast vragen wij u bij dit onderzoek om mee te werken aan een thuistest voor het stresssysteem. Hierbij neemt u op twee opeenvolgende dagen gedurende de dag speekselmonsters af.
Bij uw deelname ontvangt u een ๐ฏ๐ž๐ซ๐ ๐จ๐ž๐๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง โ‚ฌ๐Ÿ•๐Ÿ’.
Heeft u interesse in deelname, of wilt u vrijblijvend meer informatie?
Neem dan contact op met ons via: ๐œ๐จ๐ฏ๐จ๐ฌ-๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐จ๐ฅ๐ž๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ@๐๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ.๐ซ๐ฎ.๐ง๐ฅ

Details onderzoek

18-24 jaar, 25-30 jaar, 31-35 jaar, 36-40 jaar, 41-45 jaar, 46-55 jaar

Man, Vrouw

minder dan 3 dagen

Laat een reactie achter

Leave the field below empty!