Een eiwit-hydrolysaat (NWT-03) om de breinfunctie te verbeteren – denk aan je bloedvaten / An egg-protein hydrolysate (NWT-03) to boost brain function – mind your blood vessels

 • Ad ID: 28781693

 • 358 bekeken

€350.00Vergoeding: Geld
 • Een eiwit-hydrolysaat (NWT-03) om de breinfunctie te verbeteren - denk aan je bloedvaten / An egg-protein hydrolysate (NWT-03) to boost brain function - mind your blood vessels
 • Op Locatie

  jun 22

  Contacteer

  Beschrijving

  GEZOCHT:

  MANNEN EN VROUWEN 

  VAN 60 – 75 JAAR

  De vakgroep Voeding en Bewegingswetenschappen van de Universiteit Maastricht is een onderzoek gestart naar de effecten een eiwit-hydrolysaat (dit is een mengsel van voorverteerde eiwitten) op het functioneren van de hersenen.

  U komt in aanmerking voor dit onderzoek als u lichte problemen heeft met uq geheugen, aandacht en executieve functies (d.w.z. cognitie).

  Er worden in de ochtend verschillende metingen uitgevoerd. Na deze metingen worden de deelnemers door loting in twee groepen verdeeld. De éne groep krijgt het eiwit-hydrolysaat, terwijl de andere groep wordt gevraagd om het controleproduct in te nemen. Na 18 weken wordt een nuchtere bloedafname uitgevoerd en na 36 worden de verschillende metingen herhaald.

  U komt in totaal vijf keer verspreid over 36 weken naar de universiteit voor verschillende metingen. Er zullen verschillende metingen op uw bloedvaten worden verricht, en aspecten van de informatieverwerking door de hersenen en het lichamelijk functioneren worden duidelijk in kaart gebracht. Het functioneren van de bloedvaten in de hersenen wordt gemeten met een MRI-scan. Verder draagt U enkele dagen een bloeddrukmeter.

  De vergoeding voor deelname aan deze studie bedraagt in totaal € 350. Bovendien worden de gemaakte reiskosten vergoed (€ 0,19/km).

  Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neemt dan gerust contact op met:

  Micah Adams

  Universiteit Maastricht, Vakgroep Voeding en Bewegingswetenschappen

  043-3881313

  brain-vbw@maastrichtuniversity.nl

  Details onderzoek

  56-65 jaar, 66-80 jaar

  Man, Vrouw

  meer dan 3 dagen

  Laat een reactie achter

  Leave the field below empty!