Elektro-encephalografie (EEG) onderzoek naar taakprestaties

  • Ad ID: 59471224

  • 53 bekeken

€15.00Vergoeding: Geld

Op Locatie

jul 8

Contacteer

Beschrijving

Altijd al je eigen hersengolven willen zien?

Voor dit onderzoek zoeken we mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar zonder psychiatrische of neurologische aandoeningen die goed Nederlands óf Engels spreken. Voordat je mee kan doen aan het onderzoek vul je een korte online vragenlijst in (5 a 10 minuten). Als je op basis daarvan geschikt bent, mailen we je om je uit te nodigen voor de labstudie, die plaatsvindt in het Pieter de LaCourt Gebouw (Faculteit Sociale Wetenschappen, Universiteit Leiden).

In het lab zul je een computer taak spelen waarbij je acties verschillende gevolgen hebben. Tijdens het doen van deze taak zullen we jouw hersenactiviteit meten met behulp van elektro-encephalografie (EEG). EEG is een techniek waarbij  elektroden op het hoofd worden geplaatst. We zullen een cap bij je opzetten, in deze cap zitten kleine gaatjes waarin de elektroden bevestigd worden. Hierbij maken we gebruik van gel voor geleiding, wat betekent dat er een klein beetje gel in je haar terecht zal komen. Er zijn geen risico’s verbonden aan EEG metingen. In totaal duurt het onderzoek 2 uur.

Geïnteresseerd? Mail dan naar ponderzoek@gmail.com (onderwerp: EEG studie), dan sturen wij je een informatiebrief en de link naar de online vragenlijst.

Details onderzoek

18-24 jaar, 25-30 jaar, 31-35 jaar

Man, Vrouw

minder dan 2 uur

Laat een reactie achter