Heeft u, of iemand die u kent, de ziekte van Alzheimer?

 • Ad ID: 27251177

 • 89 bekeken

Vergoeding: Anders
 • Heeft u, of iemand die u kent, de ziekte van Alzheimer?
 • Op Locatie

  jun 30

  Contacteer

  Beschrijving

  GAIN is een klinisch onderzoek waarin wordt beoordeeld of een nieuw onderzoeksmiddel in capsulevorm veilig is. Daarnaast wordt onderzocht of het de verergering van de ziekte van Alzheimer kan stoppen door de mogelijke schade, die bacteriën in de hersenen aanrichten te beperken.

  Het GAIN-onderzoek (GAIN staat voor GingipAIN-remmer voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer) is gebaseerd op aanwijzingen uit wetenschappelijk onderzoek, waaruit blijkt dat de bacterie P. gingivalis, die vaak in verband wordt gebracht met vergevorderde tandvleesontsteking, de hersenen mogelijk kan infecteren en mogelijk de ziekte van Alzheimer kan veroorzaken. In dit klinisch onderzoek wordt beoordeeld of het experimentele orale onderzoeksmiddel COR388 veilig is en of het de verergering van de ziekte van Alzheimer kan vertragen of stoppen. Meedoen aan het GAIN-onderzoek Voor het GAIN-onderzoek zijn we op zoek naar meer dan 500 deelnemers met milde of matige ziekte van Alzheimer in meer dan 90 klinische onderzoekscentra in de Verenigde Staten en Europa. Deelnemers die in het onderzoek worden opgenomen, zullen willekeurig worden toegewezen aan één van de drie groepen:

  De onderzoeksdeelname, de testen en de medicatie zijn voor alle deelnemers gratis. In sommige gevallen kunt u een vergoeding krijgen voor maaltijden en reiskosten in verband met de onderzoeksbezoeken.

  U komt misschien in aanmerking voor het onderzoek als:

  – 55 tot 80 jaar oud bent

  – de diagnose milde of matige ziekte van Alzheimer heeft

  – een onderzoekspartner heeft, die aanwezig kan zijn bij de onderzoeksbezoeken, kan rapporteren over dagelijkse activiteiten en erop kan toezien dat u uw medicatie inneemt

  Meer informatie

  https://gaintrial.com/nl/

  Details onderzoek

  46-55 jaar, 56-65 jaar, 66-80 jaar

  Man, Vrouw

  Laat een reactie achter