MIND-Set

  • Ad ID: 86091335

  • 585 bekeken

€66.00Vergoeding: Geld

Op Locatie

sep 16

Contacteer

Beschrijving

In dit project onderzoeken we de verschillen en overeenkomsten van psychiatrische aandoeningen en de effecten ervan op cognitie en hersenen. Hiervoor zoeken we controle deelnemers vanaf 18 jaar zonder psychische problemen (nu of in het verleden). Een lichamelijke aandoening is geen probleem (daar zijn we ook naar op zoek!). U zult eerst een telefonische screening doorlopen van ongeveer 30 minuten waar u een vergoeding van €4 voor ontvangt. Als u mee doet aan het onderzoek zijn er maximaal twee afspraken.

Tijdens de eerste afspraak vult u vragenlijsten in en zult u computertaken en eye-tracker taken uitvoeren. Ook zullen we een aantal buisjes bloed afnemen en biomedische maten opmeten. Deze afspraak zal maximaal 3 uur duren en vindt plaats in het Radboudumc. De tweede afspraak bestaat uit een MRI scan. Deze zal ongeveer 2,5 uur duren en vindt plaats op het Donders Instituut. U zult hierbij ongeveer 75 minuten in de scanner liggen.

Met deelname (inclusief screening) is maximaal €66 te verdienen. Reiskosten kunnen worden vergoed tot maximaal €25 per afspraak.

Bent u geïnteresseerd om mee te doen? Stuur dan een email met uw telefoonnummer, geboortedatum en opleidingsniveau naar mindsetonderzoek@radboudumc.nl. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende informatiebrochure aanvragen over de inhoud van het onderzoek door ons een email te sturen: mindsetonderzoek@radboudumc.nl.

Details onderzoek

18-24 jaar, 25-30 jaar, 31-35 jaar, 36-40 jaar, 41-45 jaar, 46-55 jaar

Man, Vrouw

minder dan 1 dag

Laat een reactie achter

Leave the field below empty!