MINDCOG onderzoek

  • Ad ID: 94181507

  • 437 bekeken

€80.00Vergoeding: Geld

Online en op Locatie

feb 25

Contacteer

Beschrijving

Voor het MindCog onderzoek die tot samenstand is gekomen door de Universiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen zijn wij opzoek naar deelnemers van 18 tot 60 jaar oud die geïnteresseerd zijn in het verminderen van negatieve gedachten door middel van 2 technieken: mindfulness en positief fantaseren. 

Zitten uw gedachten u vaak in de weg, heeft u last van negatieve gedachten en/of bent u benieuwd hoe dit kan en hoe dit zou kunnen verminderen? Dan is het MindCog onderzoek opzoek naar u!
 
Het MindCog onderzoek is erop gericht om te onderzoeken hoe gedachten positief beïnvloed kunnen worden. Verschillende interventies om negatieve gedachten te verminderen zullen onderzocht worden. Werken ze? En zo ja, waarom werken ze beter bij de een dan bij de ander?
 
Alle deelnemers ontvangen twee interventies (mindfulness en positief fantaseren) die uw negatieve gedachten zouden kunnen verminderen. Daarnaast ontvangt u een vergoeding van 80 euro voor deelname aan het onderzoek.
 
Wij zijn opzoek naar: 
– mensen die minimaal twee depressieve periodes hebben meegemaakt maar op dit moment niet depressief zijn;
– mensen die nog nooit depressief zijn geweest
 
bent u geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op de website https://www.umcg.nl/-/medisch-wetenschappelijk-onderzoek/mindcog. 
Of neem contact met ons op per mail (mindcog@rug.nl) of telefoon (050 3618299)
 
 

Details onderzoek

18-24 jaar, 25-30 jaar, 31-35 jaar, 36-40 jaar, 41-45 jaar, 46-55 jaar

Man, Vrouw

meer dan 3 dagen

Laat een reactie achter