Onderzoek genetica

 • Ad ID: 84221696

 • 1089 bekeken

€440.00Vergoeding: Geld
 • Onderzoek genetica
 • Op Locatie

  jun 24

  Contacteer

  Beschrijving

  Voor ons onderzoek zijn we op zoek naar vrouwelijke deelnemers tot 35 jaar. Het betreft een onderzoek naar genetische afwijkingen en het maken van een dna profiel. Er zijn een aantal verschillende groepen die verschillende opties bieden. Bent u of kent u iemand die mee wilt doen, reageer dan!

  Reserve:
  Vergoeding: €20
  Tijdsduur: nvt.
  Beschikbare plaatsen: nvt.

  Omschrijving:
  Mochten alle plekken bezet zijn dan kunt u in de reservegroep terechtkomen. Mocht iemand niet mee kunnen doen aan het onderzoek dan zal u worden opgeroepen om mee te doen.

  Groep 1A:
  Vergoeding: €60
  Tijdsduur: 45 min.
  Beschikbare plaatsen: 40

  Omschrijving:
  Bij dit onderzoek zal u eerst een vragenlijst krijgen om te bepalen of u geschikt bent om mee te doen. Vervolgens krijgt u een meer uitgebreide vragenlijst en zullen wij bij u een speeksel en urine monster afnemen welke onderzocht worden. Wij zullen een volledig verslag maken van uw huidige algemene gezondheid. Door middel van de ingevulde vragen, uw leefpatroon, leeftijd en de resultaten uit het onderzoek zullen wij u inlichten over uw algemene gezondheid en opvallendheden rapporteren.

  Groep 1B:
  Vergoeding: €120-180
  Tijdsduur: 60 min.
  Beschikbare plaatsen: 20

  Omschrijving:
  Bij dit onderzoek zal u eerst een vragenlijst krijgen om te bepalen of u geschikt bent om mee te doen. Vervolgens krijgt u een meer uitgebreide vragenlijst en zullen wij bij u een speeksel en urine monster afnemen terwijl er sensoren op uw buik en blaas geplaatst worden. Deze sensoren meten enkel waarden welke onderzocht worden. Wij zullen een volledig verslag maken van uw huidige algemene Door middel van de ingevulde vragen, uw leefpatroon, leeftijd en de resultaten uit het onderzoek zullen wij u inlichten over uw algemene gezondheid en opvallendheden rapporteren. Daarnaast vergelijken we uw dna profiel met een wereldwijde database en krijgt u een profiel met een kansberekening. Hierin staat op welke aandoeningen u mogelijk een verhoogde kans heeft. Wij kunnen u mogelijk vragen na enige tijd het onderzoek te herhalen om de betrouwbaarheid te controleren, uiteraard gaat de vergoeding dan omhoog.

  Groep 1C:
  Vergoeding: €180-320
  Tijdsduur: 60-90 min.
  Beschikbare plaatsen: 20

  Omschrijving:
  Bij dit onderzoek zal u eerst een vragenlijst krijgen om te bepalen of u geschikt bent om mee te doen. Vervolgens krijgt u een meer uitgebreide vragenlijst en zullen wij bij u een speeksel en urine monster afnemen terwijl er sensoren op uw buik en blaas geplaatst worden. Deze sensoren meten enkel waarden welke onderzocht worden. Wij zullen een volledig verslag maken van uw huidige algemene Door middel van de ingevulde vragen, uw leefpatroon, leeftijd en de resultaten uit het onderzoek zullen wij u inlichten over uw algemene gezondheid en opvallendheden rapporteren. Daarnaast vergelijken we uw dna profiel met een wereldwijde database en krijgt u een profiel met een kansberekening. Hierin staat op welke aandoeningen u mogelijk een verhoogde kans heeft. Tot slot zullen wij een volledig lichamelijk onderzoek doen welke zowel het onderzoek naar de algemene als het dna profiel ondersteunen en uitbreiden. Ook krijgt u de keuze om maximaal 5 aandoeningen extra te laten onderzoeken. Wij zullen u dan een volledig rapport geven met het risico dat u loopt en waar het vandaan komt. Wij kunnen u mogelijk vragen na enige tijd het onderzoek te herhalen om de betrouwbaarheid te controleren, uiteraard gaat de vergoeding dan omhoog.

  Controlegroep:
  Vergoeding: €320-440
  Tijdsduur: 60-90 min.
  Beschikbare plaatsen: 4

  Omschrijving:
  In de controlegroep doet u eigenlijk mee aan groep 1C. Echter, u zult 3 tot 4 keer opgeroepen worden om het onderzoek te herhalen om zo de betrouwbaarheid te verzekeren.

  Privacy:
  Uw privacy is zeer belangrijk en wettelijk beschermd. Uiteraard hebben wij een geheimhoudingsplicht en gaan we discreet en zorgvuldig met u en uw gegevens om. In het uiteindelijke onderzoeksrapport zal u anoniem verwerkt worden als “geslacht, leeftijd”. De gegevens zullen nooit naar u te herleiden zijn. Het afgenomen materiaal zal binnen twee weken na afname worden vernietigd. De resultaten uit uw onderzoek zullen binnen twee maanden na afronding van het onderzoek worden vernietigd.

  Uitbetaling:
  Nadat het onderzoek volledig is afgerond ontvangt u binnen vier weken de vergoeding op uw bankrekening. Houd er echter wel rekening mee dat dit een bruto vergoeding is en dat u, afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, hier loonheffing over moet afdragen.

  Indien uw interesse gewekt is horen wij het heel graag! Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen.

  Details onderzoek

  0-12 jaar, 13-17 jaar, 18-24 jaar, 25-30 jaar, 31-35 jaar

  Vrouw

  minder dan 60 min

  Laat een reactie achter

  Leave the field below empty!