Onderzoek hormoonvariatie per leeftijd

 • Ad ID: 38651491

 • 470 bekeken

€240.00Vergoeding: Geld
 • Onderzoek hormoonvariatie per leeftijd
 • Op Locatie

  feb 14

  Contacteer

  Beschrijving

  Beste lezer,

  Wij, Jessy en Elize, zijn voor onze studie op zoek naar proefpersonen die mee willen doen aan ons onderzoek. In dit onderzoek gaan wij bekijken welke invloed leeftijd en levensstijl heeft op de hormoonhuishouding bij vrouwen vanaf de geboorte tot 30 jaar. Het onderzoek is opgesplitst in twee groepen (groep A en groep B). U kunt aan één of beide groepen meedoen, de keuze is aan u. Wij zoeken 40 deelnemers voor groep A en 8 deelnemers voor groep B. De vergoedingen staan bij de uitleg.

  Eisen:

  -Alleen vrouwen in de leeftijd 0 tot 30 jaar kunnen meedoen.
  -U bent geen overmatig drugsgebruiker (geweest). 
  -Via een telefonische screening kijken wij of u geschikt bent om deel te nemen.

  Groep A (vergoeding: 40 euro en een uitdraai over de gemeten waarden in uw onderzoek)

  Bij groep A vult u een vragenlijst in en staat u een urinemonster en speekselmonster af. Naast de geldvergoeding ontvangt u een uitdraai van de gemeten waarden. (Duur van het onderzoek ongeveer 15 minuten)

  Groep B (vergoeding: 240 euro en een mooi verslag over uw gezondheid en mogelijk erfelijke aandoeningen).

  Bij groep B vult u een vragenlijst in en nemen wij een urine en speelselmonster bij u af. Dit doen wij terwijl u op verschillende medische apperatuur bent aangesloten waarbij verschillende factoren gemeten worden. U ontvangt naast de geldvergoeding een uitgebreid verslag over uw huidige gezondheid en over mogelijke aandoeningen waar u een hogere kans op kunt hebben. (Duur van het onderzoek ongeveer 1 uur)

  Wegens Covid-19 doen wij de onderzoeken momenteel op verschillende locaties en eventueel aan huis, dit is nader overeen te komen. 

  Uw gezondheid en privacy staan bovenaan, wij zijn volledig transparant over wat er met uw gegevens gebeurt en vragen voor iedere stap vooraf uw toestemming.

  Wij hopen uw interesse gewekt te hebben en u snel uit te mogen nodigen voor het onderzoek. Bent u of kent u iemand die deel wilt nemen, stuur dan gerust een bericht!

  Jessy en Elize

  Details onderzoek

  0-12 jaar, 13-17 jaar, 18-24 jaar, 25-30 jaar

  Vrouw

  minder dan 60 min

  1 Reactie

  1. Marije Keijzer
   Marije Keijzer

   Hoi, ik ben geïnteresseerd in groep B en eventueel ook groep A!

   feb 23 at 20:37 Reageer

  Laat een reactie achter