REAL-HEARING

  • Ad ID: 79421705

  • 726 bekeken

€65.00Vergoeding: Geld

Online en op Locatie

jul 21

Contacteer

Beschrijving

GEZOCHT: Gezonde vrijwilligers tussen de 25 en 70 jaar met Nederlands als moedertaal.

De afdeling KNO van het Amsterdam UMC, locatie VUmc doet onderzoek naar de invloed van gehoorverlies op stress in het dagelijks leven.  

Het onderzoek bestaat uit twee onderdelen: een bezoek aan het ziekenhuis en metingen tijdens het dagelijks leven. Het bezoek aan het ziekenhuis duurt ongeveer 2,5 uur. U doet dan een aantal luistertesten en een rekentest. U draagt daarbij mobiele apparatuur die uw hartslag en zweetproductie meet en de pupilgrootte wordt gemeten met een camera. Na dit bezoek draagt u twee dagen de mobiele apparatuur in uw dagelijks leven. Ook draagt u een microfoon die de luidheid van het omgevingsgeluid bepaalt. Tenslotte vult u vijf dagen lang iedere twee uur een korte vragenlijst in op uw telefoon (alleen overdag).

Een aantal belangrijke voorwaarden zijn onder andere dat u geen diabetes of een hart- en vaatziekte heeft, en geen last heeft van ernstige neurologische en/of psychiatrische klachten. Daarnaast dat u ook geen medicijnen neemt die invloed hebben op het hart (zoals bloedverdunners).


U krijgt na volledige deelname een vergoeding van 65 Euro.
 

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie? Stuur dan een mail naar realhearing@amsterdamumc.nl.

Details onderzoek

18-24 jaar, 25-30 jaar, 31-35 jaar, 36-40 jaar, 41-45 jaar, 46-55 jaar, 56-65 jaar

Man, Vrouw

meer dan 3 dagen

Laat een reactie achter

Leave the field below empty!