Spreekangst/Speech anxiety

  • Ad ID: 47651584

  • 416 bekeken

€7.00Vergoeding: Geld

Online

mrt 24

Contacteer

Beschrijving

GEZOCHT: VROUWELIJKE STUDENTEN MET SPREEKANGST / LOOKING FOR: FEMALE STUDENTS WITH SPEECH ANXIETY
Voor een onderzoek naar rampbeelden bij spreekangst zijn wij op zoek naar vrouwelijke studenten tussen de 17 en 24 jaar oud die willen deelnemen.
Bij spreekangst ben je vaak bang of gespannen als je in het bijzijn van andere mensen of voor een publiek moet spreken of presenteren. Het lijkt wel of er ‘rampbeelden’ in je hoofd zitten over wat er zou kunnen gebeuren, wat de vorm kan hebben van een catastrofaal toekomstig spreek scenario. Door dit onderzoek willen we meer te weten komen over de rol van rampbeelden in het aanhouden van spreekangst.
Het onderzoek bestaat uit twee delen, deel A (screening) en deel B (online sessie). Wanneer uit de screening blijkt dat je mee kunt doen aan deel B van de studie, word je hiervoor uitgenodigd. Dit is een online sessie (via video-bellen) en duurt in totaal ongeveer 50 minuten. Voor deelname aan deel B van het onderzoek krijg je 7 euro vergoeding. Daarnaast draag je bij aan belangrijk wetenschappelijk onderzoek.
Als je interesse hebt om deel te nemen aan het onderzoek kun je de QR-code op de poster scannen, zo kom je terecht bij de online screening (om de screening te kunnen vinden, maak je eerst een account aan bij het betaalde proefpersonen platform psychologie). Bij de screening kun je tevens meer informatie lezen over het onderzoek. Mocht het scannen van de QR-code niet lukken, is dit de link: rug-en.sona-systems.com/default.aspx?p_return_experiment_id=940
Voor vragen of meer informatie, neem contact op met:
Marjolein Thunnissen

Details onderzoek

18-24 jaar

Vrouw

minder dan 60 min

Laat een reactie achter

Leave the field below empty!