Virtual Meeting Task

 • Ad ID: 85681780

 • 103 bekeken

€30.00Vergoeding: Waardebon
 • Virtual Meeting Task
 • Op Locatie

  nov 8

  Contacteer

  Beschrijving

  Voor veel mensen zijn online meetings het afgelopen jaar een bekend begrip geworden. Mensen met hersenletsel hebben vaak moeite met deze manier van gesprekken voeren. Daarom zijn wij bezig een nieuwe computertaak te testen die gebruikt zal worden in onderzoek naar niet-aangeboren hersenletsel (NAH), met het uiteindelijk doel om de behandeling voor NAH te verbeteren. Hierbij hebben wij jouw hulp nodig.

  Dit onderzoek bestaat uit twee testsessies. Tijdens de eerste sessie (duur: 2 uur) speel je een computertaak waarbij je deel neemt aan een virtuele meeting. Tijdens deze meeting luister je naar vooraf opgenomen gesprekken, je zit niet met echte personen in de meeting. Daarnaast doe je een paar cognitieve taken samen met de onderzoeker en beantwoord je een paar vragenlijsten. De tweede sessie (duur: 1 uur) vindt acht weken later plaats en hierbij worden opnieuw de taken en vragenlijsten herhaald.

  Belangrijk: deze studie vindt op locatie plaats in het Maria Montessorigebouw! Dus het experiment kan niet online/thuis gedaan worden.

  Details onderzoek

  66-80 jaar, 81 jaar en ouder

  Man, Vrouw

  minder dan 2 uur

  Laat een reactie achter

  Leave the field below empty!