Sinds kort kun je onze flyers zien hangen binnen verschillende universiteitsgebouwen. We proberen hiermee studenten te attenderen op het vinden van proefpersoon onderzoeken online op Proefbunny.nl. De flyers zien eruit als typische "onderzoeksflyers". Je kan dan als voorbijganger een reepje lostrekken waarop de contactgegevens van de onderzoeker staat. 

    

Weet je toevallig een goede plek waar veel studenten voorbij komen en waarbij een Proefbunny flyer opgehangen kan worden? Attendeer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je kan ook onze .PDF flyers uitprinten en deze ophangen:
PDF flyer voor proefpersonen
PDF flyer voor onderzoekers

Bedankt voor je hulp!

We zijn een tijdje offline geweest in verband met het vernieuwen van de website. De vorige website was af en toe traag en sommige functionaliteiten werkten niet goed. Met de nieuwe website hebben we de zaakjes meer versimpeld waarbij de website sneller is maar ook makkelijker werkt. 

In verband met een nieuw systeem konden we helaas de oude gebruikers niet meenemen. Je dient dus opnieuw te registeren mocht je weer gebruik maken van Proefbunny.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben stuur ons gerust een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.