Over Proefbunny

Proefbunny is een laagdrempelig platform om onderzoekers en proefpersonen bij elkaar te laten komen. Het is bedoeld voor iedereen die makkelijk bij wilt verdienen als proefpersoon

Makkelijk geld verdienen

Als proefpersoon kun je makkelijk geld verdienen door mee te doen aan onderzoeken. Deze zijn meestal bekend als medische onderzoeken. Je kunt hier aan meedoen als gezond persoon of als patient. De vergoedingen zijn hoog maar er zijn vaak ook risico’s en de onderzoeksduur is langer. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een paar dagen in een kliniek moet verblijven.

bijverdienen als proefpersoon

Verschillende soorten onderzoeken

Er zijn echter veel meer onderzoeken dan alleen de medische. Je hebt psychologische testen, sociale onderzoeken, product onderzoeken, usability onderzoeken, enquetes, cognitieve onderzoeken en nog veel meer. Dit soort onderzoeken vind je vaak bij universiteiten en onderzoekscentra. Ze zijn laagdrempelig, van korte duur en meestal vrij van gezondheidsrisico’s. Vergoedingen zijn vaak contant maar je kunt bijvoorbeeld ook goodies (gratis spullen) en waardebonnen (bijv. VVV bonnen of bol.com tegoed) voor krijgen. Studenten kunnen proefpersoonuren of studiepunten mee verdienen. 

Dit soort onderzoeken zijn interessant voor iedereen die bij willen verdienen. Voor onderzoekers en student-onderzoekers is het fijn als zij hun onderzoeksgroep kunnen verbreden. Iedereen op Proefbunny kan onderzoeken bekijken en op reageren. Doe je mee?

Proefbunny op Facebook

Je kunt Proefbunny ook vinden via onze Facebook groep. Hierin worden onderzoeken geplaatst door Facebook gebruikers.

https://www.facebook.com/groups/proefpersoon/

Facebook pagina: https://www.facebook.com/proefpersoonworden

Twitter: https://twitter.com/Proefbunny