Bereik een breed en divers publiek voor onderzoeken met proefpersonen!

Alle onderzoekers kunnen op Proefbunny een oproep plaatsen voor proefpersonen. Met Proefbunny maken we onderzoek laagdrempelig. Iedereen die interesse heeft om mee te doen als proefpersoon kan op Proefbunny rondkijken.

Bereik meer.

Studenten en onderzoekers plaatsen hun proefpersoon-oproepjes vaak op online en fysieke prikborden binnen de universiteiten. Met Proefbunny proberen we dit bereik groter te maken en ook proefpersonen buiten de universiteiten te vinden. Op die manier vind je ook een bredere publiek dat vaak ook nodig is voor verschillende onderzoeken.

Hoe werkt het?

Makkelijk gratis meer proefpersonen vinden

Je plaatst een onderzoek op Proefbunny. Beschrijf het onderzoek, de vergoeding en het profiel van de proefpersoon.

onderzoek vergoeding proefpersoon

Zodra het onderzoek op Proefbunny online staat kan iedereen op reageren. Beschrijf het profiel duidelijk en wat je verwacht van de proefpersoon zodat de juiste mensen op het onderzoek reageren. Je mag je contactgegevens ook in je oproep plaatsen. De gegevens komen dan openbaar. Tip: gebruik een apart e-mailadres voor je onderzoek. Bijvoorbeeld jouwonderzoeksgroepje@gmail.com.

communicatie proefpersoon onderzoeker

Potentiële proefpersonen kunnen contact opnemen via het geplaatste onderzoek. Het contact gaat verder via e-mail.

nalopen

Na contact kan er bevestigd worden of de geïnteresseerde daadwerkelijk geschikt als proefpersoon en kan er een datum worden afgesproken. Je gaat met de proefpersoon het experiment afnemen. Is het onderzoek klaar? Dan kun je het onderzoek weer verwijderen.