Verdien makkelijk bij als proefpersoon!

Proefbunny is een laagdrempelig platform voor iedereen die graag bij wilt verdienen als proefpersoon. Voor veel onderzoek zijn er proefpersonen nodig om informatie te verzamelen. Medische onderzoeken zijn vaak bekend als onderzoeken waar proefpersonen nodig zijn. Maar er zijn veel meer onderzoeken waar proefpersonen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan sociale onderzoeken, psychologische onderzoeken, usability onderzoeken, cognitieve onderzoeken en meer. Ook voor dit soort onderzoeken kun je een leuke zakgeld aan verdienen zonder veel tijd aan kwijt te zijn.

Laagdrempelig

Proefpersoon onderzoeken staan vaak bekend om het testen van medicijnen. Daarbij kunnen gezondheidsrisico’s aan verbonden zijn. Er zijn echter veel meer ander soorten onderzoeken waar de risico’s heel laag of nihil zijn. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van vragenlijsten, uitvoeren van een computertaak en het doen van motorieke tests. Je vindt al deze onderzoeken ook op Proefbunny.nl!

proefpersoon onderzoek

Hoe werkt het?

Via enkele stappen doe je mee aan proefpersoononderzoeken

Onderzoekers aan universiteiten, instituten en medische centra plaatsen een oproep naar proefpersonen. Ze beschrijven het onderzoek. Wat je kunt verwachten als proefpersoon. Met welk profiel je geschikt bent om mee doen. Welke vergoeding er tegenover staat.

proefpersoon profiel

Voldoe je aan het profiel en wil je meedoen? Dan kun je klikken op contacteren en de onderzoeker een bericht sturen voor meer informatie. Soms staan de contactgegevens zoals e-mailadres en telefoonnummer al in de oproep. Je hoeft je dus niet te registreren om te kunnen reageren.

De rest van de communicatie gaat via je eigen e-mail of via telefoon. Het kan ook zijn dat de onderzoeker vraagt om met je te willen videobellen.

Experiment afleggen

Als je mee wilt doen aan bijvoorbeeld een onderzoek van een universiteit. Dan word je uitgenodigd het onderzoek bij de universiteit af te leggen.

geld verdienen

Na het onderzoek ontvang je dan je vergoeding.